Bănci și Asigurări

BRD a primit, pentru al patrulea an consecutiv, premiul pentru ”cel mai bun furnizor de servicii şi produse de trade finance din România”, din partea publicaţiei americane Global Finance

 BRD a primit, pentru al patrulea an consecutiv, premiul...

Autor: Roxana Rosu

14.12.2021, 13:41 252

BRD-Groupe Société Générale a primit, pentru al patrulea an consecutiv, din partea publicaţiei americane Global Finance, premiul ”Best Trade Finance Provider”, în cadrul competiţiei anuale “The World’s Best Trade Finance Providers 2022”, care îi desemnează pe cei mai buni furnizori de servicii şi produse de trade finance din 102 ţări şi teritorii.

Criteriile pentru desemnarea câştigătorilor includ, printre altele, volumul tranzacţiilor, aria de acoperire, calitatea serviciilor pentru clienţi şi inovaţia, atât în domeniul tehnologic, cât şi în cel al serviciilor.

„Acest al patrulea premiu consecutiv Global Finance pentru Best Trade Finance Provider in Romania atestă, dincolo de calitatea inerent înaltă a serviciilor, o grijă clar definită şi constantă pentru nevoile clienţilor. Să ajungi în top este greu, să rămâi acolo este şi mai solicitant, prin urmare le mulţumesc colegilor mei din Polul Global Transaction Banking, dar şi clienţilor noştri, a căror încredere a făcut posibilă această realizare”, a spus Yves Lallemand, Director General adjunct al BRD şi coordonatorul activităţilor de corporate banking ale băncii.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO