Bănci și Asigurări

BRD: Adela Jensen, fostul HR director, a plecat din cadrul băncii în condiţii amiabile pentru a se dedica unor noi provocări profesionale

Adela Jensen

Adela Jensen

Autor: Mircea Nica

03.12.2019, 11:53 4559

Adela Jensen, fostul director executiv de resurse umane al BRD, a plecat în condiţii amiabile, după mai bine de un deceniu şi jumătate în cadrul băncii. 

„După mai bine de un deceniu şi jumătate de implicare deplină şi contribuţie importantă la dezvoltarea BRD, atât din poziţia de secretar general, cât mai ales din cea de director executiv resurse umane,  Adela Jansen a hotărât să aleagă un nou drum, urmând să se dedice unor noi provocări profesionale. Alături de o echipă de profesionişti motivaţi ea a îndeplinit un rol important în toate proiectele de transformare ale băncii, activitatea de resurse umane fiind unul dintre pilonii de dezvoltare ai grupului BRD.

Contextul deja cunoscut a condus la această decizie“, a transmis BRD SocGen la solicitarea ZF.  Fostul director executiv de HR al BRD, în vârstă de 49 de ani, a coordonat la BRD peste 7.000 de angajaţi. 

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO