Bănci și Asigurări

BRD: Circa 50% din utilizatorii MyBRD folosesc deja noua platformă digitală YOU, urmând ca şi ceilalţi să fie transferaţi gradual către platforma YOU

BRD are o reţea de 569 de unităţi,  aproximativ 2,5 milioane de carduri şi o reţea de acceptare de circa 30.000 POS şi aproape 1,400 ATM-uri.

BRD are o reţea de 569 de unităţi, aproximativ 2,5 milioane de carduri şi o reţea de acceptare de circa 30.000 POS şi aproape 1,400 ATM-uri.

Autor: Claudia Medrega

28.07.2021, 00:05 1872

Aplicaţia de mobile banking BRD YOU are acum şi o versiune destinată utilizatorilor de telefoane Huawei.

BRD-SocGen, a treia cea mai mare bancă de pe piaţa locală după ac­tive, are aproximativ 50% dintre utilizatorii MyBRD trecuţi deja pe noua platformă digitală YOU, urmând ca şi ceilalţi să fie trans­feraţi  gradual către platforma YOU, conform informaţiilor transmise de bancă.

„Lansată, într-o primă versiune, la sfârşitul anului trecut, YOU - noua aplicaţie de online banking a BRD - a fost îmbo­gă­ţită în mod constant cu funcţionalităţi, ceea ce a permis accele­ra­rea migrării către noua platformă a utilizatorilor serviciilor MyBRD“, a transmis BRD.

Până la dezactivarea aplicaţiei MyBRD, clienţii pot utiliza în paralel, pentru acomodare, ambele aplicaţii.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO