Bănci și Asigurări

BRD creşte până la 6% dobânzile la depozite retail cu dobândă Progresivă „Progresso” pe scadenţa de 1 an

BRD creşte până la 6% dobânzile la depozite retail cu...

Autor: Claudia Medrega

09.06.2022, 17:59 3255

BRD-SocGen a majorat dobânzile aplicabile depozitelor dedicate clienţilor persoane fizice, acestea ajungând până la 6% pentru depozitul cu dobândă progresivă ”Progresso”, cu maturitate de 1 an.  Astfel, pentru primele 6 luni la depozitul „Progresso” dobânda este de 3,3%, iar pentru următoarele 6 luni, adică după 1 an, dobânda ajunge la 6%. 

Pentru depozitele la termen standard, în lei, dobânzile au fost majorate pentru toate maturităţile, susţine banca. Astfel, la depozitele retail standard  pe 3 luni dobânda este 3%, la cele cu maturitatea de 6 luni dobânda urcă la 3,5%, iar pentru scadenţa de 1 an este 4,10%, şi pentru 2 ani ajunge la 4,3%.

În plus, pentru depozitele la termen standard, constituite prin serviciul de internet şi mobile banking YOU BRD, pentru maturităţile 1, 3, 6 şi 12 luni,  BRD oferă un bonus de 0,50%, care se adaugă la dobânda standard oferită la depozitele constituite în agenţiile BRD.

”Prin noile dobânzi răspundem contextului macroeconomic actual, dorind să oferim produse de economisire cu dobânzi competitive. Rămânem în continuare atenţi la nevoile clienţilor noştri, gata să propunem soluţii care să ofere valoare celor care îşi doresc să economisească pentru diferitele lor planuri”, a spus Anca Nuţiu, director executiv,  Retail Customer Value Management la BRD.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO