Bănci și Asigurări

BRD începe transferul utilizatorilor serviciilor MyBRD către noua platformă de online banking You

BRD începe transferul utilizatorilor serviciilor MyBRD...

Autor: Cristina Bellu

15.04.2021, 13:20 676

BRD-SocGen, a treia bancă de pe piaţa locală după active, anunţă că a început transferul utilizatorilor serviciilor MyBRD către noua platforma de online banking, You, lansată de instituţia bancară la finalul anului trecut.

“Noua aplicaţie de online banking a BRD a fost îmbogăţită cu o gamă de funcţionalităţi care permit accelerarea migrării către noua platformă a întregii baze de utilizatori ai serviciilor MyBRD.  Peste 120.000 clienţi folosesc deja noua platformă, urmând ca şi ceilalţi utilizatori să fie transferaţi  gradual către platforma You”, spun reprezentanţii BRD.

Gama de funcţionalităţi disponibilă în acest moment în platformă include, printre altele verificarea soldului, plata facturilor, transferuri de bani intra şi interbancare, schimburi valutare, programarea de plăţi recurente sau cu dată în viitor, descărcarea extraselor de cont, verificarea stadiului tranzacţiilor realizate (finalizate sau în curs de procesare), transmiterea dovezii plăţii/transferului prin aplicaţii de mesagerie, personalizarea aplicaţiei: fotografie de profil, limbă, PIN, acord de marketing, validarea prin biometrie a plăţilor online făcute cu cardul BRD (SCA e-commerce), înrolarea cardurilor în Apple Pay; în curând, plata cu telefonul va fi disponibilă şi pentru telefoanele cu sistem Android.

În magazinele de aplicaţii Apple şi Android există deja versiuni care se actualizează periodic, urmând ca, din luna iunie, să fie disponibilă şi versiunea destinată utilizatorilor de terminale Huawei. 

După descărcarea YOU din magazinele de aplicaţii, clienţii o pot activa în mod exclusiv online, fără a fi nevoie de o vizită într-o agenţie bancară.

BRD - Groupe Société Générale operează o reţea de 584 de unităţi. Banca ocupă o poziţie importantă pe piaţa românească a cardurilor, cu aproximativ 2,5 milioane de carduri şi o reţea de acceptare de aproximativ 30,000 POS şi aproape 1.400 ATM-uri. Banca este un jucător important pe piaţa creditelor pentru companii locale şi multinaţionale şi este liderul pieţei de factoring din România. Activele sale totale, la finalul lunii decembrie 2020, erau de 61,6 miliarde lei.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO