Bănci și Asigurări

BRD lansează un podcast pe teme financiare, realizat de Irina Chiţu şi Tudor Stoica

 BRD lansează un podcast pe teme financiare, realizat de...

Autor: Roxana Rosu

05.10.2021, 14:25 239

BRD lansează un podcast pe teme financiare, în care realizatorii vor discuta, dezbate şi populariza anumite informaţii şi în care vor fi explicate subiecte financiare complexe într-un mod simplu şi pe înţelesul tuturor, evitând limbajul sofisticat sau specializat.

”Lansăm podcastul ”Drumul banilor” pentru a adresa, într-un format modern şi prietenos, o nevoie tot mai prezentă a utilizatorilor de servicii financiare de răspunsuri la unele dintre întrebările care îi preocupă în condiţiile incertitudinii aduse de pandemie, şi nu numai. De ce ”Drumul banilor”? Pentru că viaţa este o călătorie pe care – vrem, nu vrem, - o ducem mai departe şi cu ajutorul banilor. Pentru fiecare om, este foarte important nu doar să-i câştige, ci şi să-i folosească cât mai eficient”, a spus Flavia Popa, Secretarul General al BRD Groupe Societe Generale.  

Podcastul va fi realizat de Irina Chiţu,  jurnalist, analist financiar şi fondator al comparatorului FinZoom.ro, şi de Tudor Stoica, consultant în industria tehnologiei informaţiei, fondator al podcasturilor Reţeaua şi Mind Architect.

În iulie 2020, Biroul Român de Audit Transmedia (BRAT) a realizat studiul „Podcastul în România” şi a identificat atunci 3,2 milioane de ascultători de podcast în România, dintre care 1 milion în mediul rural.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO