Bănci și Asigurări

BRD mută o parte din departamentele de suport ale băncii şi filiala BRD Finance în clădirea de birouri City Offices din Bucureşti deţinută de Globalworth

BRD mută o parte din departamentele de suport ale...

Autor: Cristina Bellu

18.06.2021, 00:00 4074

BRD-SocGen, a treia cea mai mare bancă de pe piaţa românească după active, a început procesul de mutare pentru o parte din departamentele de suport şi pentru filiala BRD Finance, din spaţiile Metav şi Delfinului din Capitală, în clădirea City Offices deţinută de Globalworth.

Prin acest proiect, BRD a inaugurat primele spaţii de birouri în sistem FlexiOffice, sub conceptul de co-working, care să faciliteze colaborarea între diverse echipe şi funcţiuni ale băncii, au transmis reprezentanţii BRD.

„Proiectul BRD City Offices a început în februarie 2020, chiar înainte de declanşarea pandemiei în Europa. Observând impactul acesteia asupra regulilor sociale şi de conduită, am adaptat proiectul la „noua normalitate“, prin implementarea unor noi reguli de organizare funcţională încă din faza de concept de design.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO