Bănci și Asigurări

BRD Sogelease a ajuns la o valoare a bunurilor finanţate de 1,1 mld. lei la finalul anului 2020, cu 52,2% mai mult faţă de anul precedent

BRD Sogelease a ajuns la o valoare a bunurilor finanţate...

Autor: Mircea Nica

15.06.2021, 17:30 188

♦ Anul 2021 se anunţă un an al revenirii economice, pe fondul eliminării treptate a limitărilor impuse pentru a controla evoluţia pandemiei ♦ Pentru noi, o provocare este aceea de a servi cererea de leasing pe fondul unui nivel încă ridicat de incertitudine, au spus reprezentanţii companiei pentru ZF.

BRD Sogelease, divizia de leasing financiar al grupului BRD, a terminat anul 2020 cu o va­loare a bunurilor fi­nan­ţate de 1,1 mld. lei, în creştre cu 52,2% com­parativ cu anul 2019, potrivit infor­maţi­ilor publi­ca­te în raportul BRD.

„Finanţarea în sistem de lea­sing este legată direct de evo­luţia segmentului com­paniilor mici şi mijlo­cii, de ape­titul antrepre­norilor de a investi în achiziţia de noi mijloace de transport sau de pro­ducţie. După un an 2020 în care incertitu­dinea cres­cută a îndemnat la prudenţă, la amânarea sau anularea proiectelor, vedem la acest început de an o mai mare deschidere a companiilor pentru investiţii curente în extinderea sau înnoirea mijloacelor fixe, ceea ce se traduce într-o cerere sustinuţă pentru industria de leasing“, au spus reprezentanţii BRD Sogelease pentru anuarul ZF Cei mai mari jucători din economie.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO