Bănci și Asigurări

Brokerul de asigurări Transilvania vrea să ajungă pe bursă până la finalul anului. "Ne-am propus să cedăm între 10-25% din acţiunile companiei."

Dan Niculae

Dan Niculae

Autor: Anelis Baciu

12.09.2016, 00:05 430
Compania din Cluj a intermediat în 2015 vânzări de poliţe de asigurare de 287 milioane de lei, adică 5,5% din piaţă.
 
Transilvania Broker de Asigurare, unul dintre principalii jucători din piaţa locală de brokeraj în asigurări cu afaceri anuale de circa 300 mil. lei, a decis să se listeze la Bursa de Valori Bucureşti, compania fiind în plin proces de pregătire a documentaţiei şi de obţinere a autorizaţiilor necesare. Informaţiile privind listarea companiei la BVB au fost confirmate de Dan Niculae, managing partner al Transilvania Broker.
 
„Ne-am propus să cedăm între 10% şi 25% din acţiunile companiei. Nu ne dorim un exit, mai ales că există un potenţial real de creştere în piaţa de brokeraj. Sperăm ca spre sfârşitul lunii no­iem­brie, începutul lunii decembrie să fina­lizăm procesul de listare. Prin acest pas vrem să fim mai tran­spa­renţi şi mai des­chişi oricui doreşte să de­vină acţionar, par­te­ner, client sau an­gajat al nostru“, a declarat pentru ZF Dan Niculae.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO