Bănci și Asigurări

Brokerul INSIA a vândut 20 de asigurări de sănătate de 1.000 de euro expaţilor şi alpiniştilor

Brokerul INSIA a vândut 20 de asigurări de sănătate...

Autor: Anelis Baciu

29.10.2015, 00:06 455
INSIA, compania de brokeraj în asigurări care face parte din grupul Marsh & McLennan Companies, a vândut în acest an expaţilor şi alpiniştilor 20 de poliţe de sănătate cu o primă anuală de 1.000 de euro, potrivit Alexandrei Arsenie, business development manager în cadrul INSIA.
 
„Asigurarea este vândută de o companie internaţională specializată în vânzarea de poliţe de sănătate şi acoperă intervenţii chirurgicale, spitalizare şi ambulatoriu la orice clinică de la nivel mondial. Prima porneşte de la 1.000 de euro pe an şi este cumpărată de persoane cu venituri peste medie. INSIA a intermediat circa 20 de astfel de poliţe către expaţi, alpinişti, dar şi alte tipuri de persoane care au înţeles valoarea adăugată a acestei asigurări“, a explicat Alexandra Arsenie. În ceea ce priveşte asigurările de sănătate cumpărate de companii pentru angajaţi, şefa INSIA spune că reticenţa încă persistă, în special în cazul firmelor controlate de antreprenori locali, motiv pentru care beneficiile asigurărilor de sănătate trebuie explicate în detaliu clientului final.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO