Bănci și Asigurări

BT lansează un nou instrument de plată, brăţara contactless

BT lansează un nou instrument de plată, brăţara contactless

Autor: Mediafax

01.08.2016, 17:07 26321

Banca Transilvania lansează, în premieră pe piaţa din România, un instrument alternativ de plată, brăţara contactless BT, care poate înlocui cardul la plata cumpărăturilor.

Brăţara oferă acces la contul curent în lei deschis la BT şi posibilitatea de a plăti contactless, indiferent de sumă, în ţară şi în străinătate. Comisionul de emitere şi pentru plata la comercianţi este zero.

Noul portavion de 13 miliarde de dolari al marinei americane. Este cea mai mare şi cea mai scumpă navă de război din lume

Cele mai scumpe substanţe din lume: ce costă 27 mil. dolari pe gram? Dar 62.500 mld. dolari?

Nu a avut bani pentru un apartament nou, însă şi-a transformat garajul într-un spaţiu locuibil. Cum arată noua ”locuinţă”?

Plăţile contactless au devenit foarte populare în România odată cu creşterea numărului de POS-uri care acceptă astfel de carduri. La 80% din cele 27.000 de POS-uri ale Băncii Transilvania aflate la comercianţi se pot face astfel de plăţi – cu cardul contactless şi, mai nou, inclusiv cu brăţările contactless.

Brăţările funcţionează ca un card bancar contactless, aşa încât pentru plăţile de până la 100 de lei nu este necesară introducerea PIN-ului. Ele pot fi emise clienţilor Băncii Transilvania care au card VISA de debit în lei sau, după caz, împreună cu un astfel de card. Clienţii pot solicita o astfel de brăţară în oricare dintre sucursalele şi agenţiile băncii.

Abonamentul lunar este de 3 lei / brăţară.

AFACERI DE LA ZERO