Bănci și Asigurări

Care sunt cele mai noi decizii ale ASF privind cadrul de funcţionare a pieţelor financiare nebancare

Care sunt cele mai noi decizii ale ASF privind cadrul de...

Autor: Corina Zamfir

26.04.2017, 17:11 318

Consiliul Autorităţii de Supraveghere Financiară (ASF) a aprobat în cadrul şedinţei de astăzi mai multe măsuri privind cadrul de funcţionare a pieţelor financiare nebancare supravhegeate – asigurări, piaţă de capital şi pensii private, se arată într-un comunicat al ASF.

Printre acestea se numără rezultatul controlului periodic efectuat la Raiffeisen Bank S.A. în calitate de depozitar al activelor SIF Oltenia S.A. şi al fondurilor de investiţii administrate de SAI Raiffeisen Asset Management S.A., dar şi la VSC Insurance Broker de Asigurare-Reasigurare S.R.L., SAI Carpatica Asset Management S.A., SAI Target Asset Management S.A., SAI Broker S.A. şi SAI Zepter Asset Management S.A.

De asemenea, ASF a dat undă verde modificării Actului individual de aderare la Fondul de Pensii Administrat Privat NN, administrat de NN Pensii Societate de Administrare a unui Fond de Pensii Administrat Privat S.A.

Puteţi afla AICI care sunt restul deciziilor adoptate de Consiliul ASF

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO