Bănci și Asigurări

Carmina Dragomir, CEO al Metropolitan Life: Raportat la cifrele existente, creşterea PIB-ului şi scăderea inflaţiei produc impact pozitiv direct în situaţia financiară a clienţilor noştri. Segmentul asigurărilor de viaţă a încheiat anul 2023 într-o manieră favorabilă, cu o creştere de 12%, ceea ce vine cu perspectiva unei dinamici pozitive

Carmina Dragomir

Carmina Dragomir

Autor: Mircea Nica

11.07.2024, 09:00 149

Gradul de conştientizare privind importanţa asigurărilor de viaţă şi dorinţa oamenilor de a accesa produse de protecţie financiară personalizate nevoilor lor a crescut, cu toate acestea piaţa asigurărilor din România este preponderent concentrată spre achiziţia de asigurări generale, susţine Carmina Dragomir, CEO al Metropolitan Life.

Raportat la cifrele existente, creşterea PIB-ului şi scăderea inflaţiei produc impact pozitiv direct în situaţia financiară a clienţilor, iar evoluţia asigurărilor de viaţă de anul trecut vine cu perspectiva unei dinamici pozitive şi pentru anul 2024, a explicat Carmina Dragomir, CEO al Metropolitan Life, pentru Anuarul ZF Cei mai mari jucători din economie.

„Urmărim previziunile de creştere a indicatorilor macroeconomici, unde raportat la cifrele existente, creşterea PIB-ului şi scăderea inflaţiei produc impact pozitiv direct în situaţia financiară a clienţilor noştri. Prin urmare, segmentul asigurărilor de viaţă a încheiat anul 2023 într-o manieră favorabilă, cu o creştere de 12% versus anul precedent, ceea ce vine cu perspectiva unei dinamici pozitive şi pentru piaţa asigurărilor de viaţă în 2024“, a spus Carmina Dragomir.

 

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro