Câţi bani sunt puşi deoparte: Divizia de private banking a Raiffeisen Bank administrează active de peste 1,2 miliarde de euro

13 feb 2018 Autor: Claudia Medrega

Divizia de private banking a Raiffeisen Bank, a patra bancă de pe piaţa locală, are active de peste 1,2 mld. euro în administrare în România, serviciile fiind adresate clienţilor cu averi ridicate care accesează consultanţă financiară şi beneficiază de soluţii personalizate.

În România nu sunt foarte multe bănci care s-au arătat încrezătoare în potenţialul de creştere pe care îl pot aduce diviziile de private banking, dar nici nu există raportări oficiale privind valoarea averilor administrate de acestea.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 13.02.2018

 
Cuvinte cheie:
raiffeisen
, administrare
, active
, bani
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide