Bănci și Asigurări

CEC Bank a acordat o finanţare de circa 40 milioane de lei companiei Toneli Holding, parte din Grupul Toneli, cel mai mare producător de ouă din România, cu o garanţie acordată de EximBank

CEC Bank a acordat o finanţare de circa 40 milioane de...

Autor: Roxana Rosu

24.03.2023, 11:14 1897

CEC Bank a acordat o finanţare de circa 40 milioane de lei companiei Toneli Holding, parte din Grupul Toneli, cel mai mare producător de ouă din România, cu o garanţie acordată de EximBank în cadrul schemei de ajutor de stat în contextul crizei economice generate de agresiunea Rusiei împotriva Ucrainei.

„Toneli Holding, construieşte an de an în jurul viziunii de a fi nu doar un lider de piaţă, ci şi un etalon în ceea ce priveşte producţia şi distribuţia de oua şi alte produse adiacente. Pentru materializarea planurilor strategice, suntem conştienţi că avem nevoie de suportul tuturor stakeholder-ilor şi aici instituţiile financiare au un rol relevant. Suntem onoraţi să avem alături de noi în această călătorie ambiţioasă, bănci cu rezonanţă pentru economia românească, precum CEC Bank şi EximBank, parteneriate ce ne generează în egală măsură încredere şi responsabilitate”, a declarat Toni Khoury, Director General, Grupul de firme Toneli.

Toneli Holding colaborează cu CEC Bank încă din anul 2013.

“În ciuda provocărilor ridicate de actualul context economic, continuăm să susţinem companiile din domeniul agricol, cu atât mai mult atunci când e vorba de firme cu care avem deja o colaborare de tradiţie. Finanţarea agriculturii a înregistrat, anul trecut, o evoluţie deosebită, CEC Bank consolidându-şi poziţia în acest domeniu, soldul creditelor acordate agriculturii crescând cu circa un miliard de lei”, a declarat Laura Mihai, director Direcţia Clienţi Mari CEC Bank.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO