Bănci și Asigurări

CEC Bank a acordat sponsorizări în valoare de 200.000 de euro către nouă spitale publice

CEC Bank a acordat sponsorizări în valoare de 200.000...

Autor: Roxana Rosu

12.05.2020, 10:06 113

CEC Bank a acordat sponsorizări în valoare de aproximativ un milion de lei (200.000 de euro) către nouă spitale publice din cele mai afectate regiuni ale ţării, pentru achiziţia de echipamentele de protecţie şi materiale necesare pentru angajaţi.

„Sponsorizăm aceste nouă spitale din oraşe mai mici – dar care se află în comunităţile cele mai afectate de noul coronavirus. De asemenea, am lansat oferte speciale de creditare pentru salariaţii din spitale - pentru a ne arăta recunoştinţa faţă de cei care luptă în prima linie şi au grijă de noi şi am luat măsuri speciale pentru plata pensiilor,  pentru a proteja persoanele vârstnice, cei mai vulnerabili în faţa acestei boli”, declară Bogdan Neacşu, Preşedinte, Director General CEC Bank.

Spitalele sponsorizate sunt în zone cu un număr mai ridicat de îmbolnăviri de COVID19 decât media la nivelul ţării: Suceava (Spitalul Judeţean de Urgenta Sf. Ioan cel Nou Suceava), Timiş (Spitalul Municipal "Dr. Teodor Andrei" Lugoj), Alba (Spitalul Municipal Blaj), Hunedoara (Spitalul Municipal Orăştie), Constanţa (Spitalul Municipal Medgidia), Braşov (Spitalul Municipal „Aurel Tulbure” Făgăraş), Neamţ (Spitalul Judeţean de Urgenţă Piatra-Neamţ) şi Galaţi (Spitalul Municipal "Anton Cincu" Tecuci).

Sumele vor fi folosite pentru achiziţia de echipamente şi materiale sanitare necesare personalului din spitale pentru a limita răspândirea noului coronavirus.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO