Bănci și Asigurări

CEC Bank lansează un credit ipotecar cu dobândă fixă în primii 5 ani, de 4,5% pentru clienţii care îşi încasează veniturile prin bancă; din al şaselea an, dobânda este IRCC+ 2,5% pe an

CEC Bank lansează un credit ipotecar cu dobândă fixă...

Autor: Roxana Rosu

23.10.2021, 20:31 5102

CEC Bank lansează un credit ipotecar cu dobândă fixă în primii 5 ani, de 4,7% pe an pentru clienţii care nu au salariile în contul băncii şi de 4,5% pentru cei îşi încasează veniturile prin bancă.

În plus, în perioada octombrie 2021-aprilie 2022, CEC Bank derulează o promoţie prin care creditele ipotecare cu dobândă fixă au comision zero de administrare pe toată durata creditului, ceea ce echivalează cu o reducere de 0,48 puncte procentuale a costurilor totale anuale.

”Am lansat creditele ipotecare cu dobândă fixă pentru a oferi clienţilor o soluţie prin care se pot proteja faţă de variaţiile pe termen mediu ale ratelor şi dobânzii, în contextul în care, în prezent, dobânzile sunt aproape de minimele istorice şi există semnale pe piaţă privind inversarea trendului în viitorul apropiat. Având deja în ofertă credite cu dobândă fixă pentru nevoi personale, în ultimii ani am văzut creşterea apetitului clienţilor pentru astfel de finanţări. Clienţii vor avea în continuare posibilitatea de a alege între credite cu dobândă fixă şi cele cu dobândă variabilă”, a declarat Adina Călin, Director Produse şi Servicii în cadrul CEC Bank.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO