Bănci și Asigurări

CEC Bank pune la dispoziţia medicilor şi personalului din spitalele suport COVID-19 aproximativ 1.000 de pachete de vacanţă

CEC Bank pune la dispoziţia medicilor şi personalului...

Autor: Mircea Nica

09.06.2020, 15:15 267

CEC Bank oferă 1.000 de pachete de vacanţă gratuite pentru medicii şi personalul din spitalele care au luptat în prima linie împotriva COVID-19, potrivit informaţiilor transmise de reprezentanţii băncii.

“Am implicat în campanie şi în schema noastră de sprijin şi companiile hoteliere, clienţi ai băncii, care au trecut printr-o situaţie foarte dificilă, în contextul restricţiilor impuse pentru limitarea răspândirii coronavirusului”, a transmis Bogdan Neacşu, preşedinte, director general al CEC Bank.

Pachetele de vacanţă includ trei nopţi de cazare cu mic dejun, pentru 2 persoane, în unităţi hoteliere de 4 şi 5 stele din rândul clienţilor CEC Bank, iar banca va suporta integral costurile aferente, cu plata în avans către hotelurile partenere.

“Pachetele de vacanţă acordate de CEC Bank se adresează salariaţilor din spitalele care au luptat în prima linie împotriva Covid-19, spitale de asistenţă pentru cei bolnavi şi spitale suport, conform Ordinului Ministrului Sănătăţii 623/2020 cu modificările ulterioare. Pachetele de vacanţă vor fi acordate în ordinea înscrierilor, fără tragere la sorţi, şi conform Termenilor şi Condiţiile Campaniei, putând fi folosite în perioada 1 septembrie 2020 - 1 septembrie 2022, excluzând anumite perioade din an precum sărbătorile legale şi perioadele de vârf de sezon”, au mai transmis reprezentanţii băncii.

Înscrierile pentru a beneficia de aceste pachete de vacanţă se fac pe site-ul băncii până pe data de 30 iunie 2020.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO