Bănci și Asigurări

Cel mai mare broker de asigurări a vândut poliţe de 85 mil. euro anul trecut

Cel mai mare broker de asigurări a vândut poliţe de 85 mil. euro anul trecut

Viorel Vasile, directorul general al Safety Broker: Estimez că 2016 va fi pri­mul an în care piaţa de brokeraj îşi va opri creşterea, iar bro­kerii de asigurării vor pierde din cotă

Autor: Anelis Baciu

04.02.2016, 00:05 1189
Safety Broker, cel mai mare broker de asigurări din piaţa locală, a inter­mediat poliţe în valoare de 85 milioane de euro pe parcursul anului trecut, în creştere cu 20% faţă de 2014, potrivit declaraţiilor lui Viorel Vasile, directorul general al companiei.
 
„Ne-am crescut businessul cu circa o cincime anul trecut. Mă aştept la creş­tere şi anul viitor, însă undeva la 10%, în condiţiile în care piaţa de brokeraj se va restrânge. Estimez că 2016 va fi pri­mul an în care piaţa de brokeraj îşi va opri creşterea, iar bro­kerii de asigurări vor pierde din cotă“, a explicat Viorel Vasile.
 
Cea mai mare parte a afacerilor Safety Broker, aproximativ 70%, echivalentul a 60 de milioane de euro, vin de pe segmentul asigurărilor auto obligatorii (RCA), în timp ce o cincime din intermedieri sunt pe nişa asigu­ră­ri­lor auto facultative Casco.
Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO