Bănci și Asigurări

CEO-ul BRD Asigurări de Viaţă, Arnaud Charles Briere de la Hosseraye, a intrat în boardul asigurătorului

CEO-ul BRD Asigurări de Viaţă, Arnaud Charles Briere...

Autor: Mircea Nica

13.12.2019, 00:04 198

Directorul general al BRD Asigurări de Viaţă, Arnaud Charles Marie René Briere de la Hosseraye, a primit aprobarea Autorităţii de Supraveghere Financiară (ASF) pentru numirea în Consiliul de administraţie al BRD Asigurări de Viaţă, potrivit informaţiilor transmise de ASF. 

Autoritatea de Supraveghere a transmis un comunicat în care menţionează autorizarea numirii lui Arnaud Charles Marie René Briere de la Hosseraye în calitate de membru în Consiliul de Administraţie al societăţii BRD Asigurări de Viaţă. Arnaud Charles de la Hosseraye a preluat funcţia de director general al societăţii BRD Asigurări de Viaţă la începutul anului 2019, acesta având o experienţă de peste 30 de ani în servicii financiare.

Mai mult de 20 de ani din cariera sa s-a derulat în cadrul grupului Société Générale.  BRD Asigurări de Viaţă a înregistrat prime brute subscrise în valoare de 126 milioane de lei în primele şase luni (S1) din 2019, asigurătorul având o cotă de piaţă de 11,26%.

BRD Asigurări de Viaţă a fost în top 10 ale celor mai mari companii de asigurări de viaţă în funcţie de subscrieri în S1/2019. 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO