Cetelem, IFN-ul deţinut de gigantul francez BNP Paribas, a făcut un profit de 35 mil. lei în 2017, la jumătate faţă de 2016

13 iul 2018 Autor: Anelis Baciu

În ultimii cinci ani Cetelem a raportat câştiguri de peste 245 mil. lei.

Cetelem România, instituţie financiară non-bancară (IFN) controlată de BNP Paribascea mai mare bancă din Franţa, a înregistrat anul trecut un profit net de circa 35 milioane de lei (7,6 mil. euro), la jumătate faţă de câştigul raportat în 2016, potrivit datelor de la Ministerul de Finanţe. Anul trecut a fost de altfel cel mai slab din ultimii cinci în termeni de profitabilitate pentru Cetelem, în timp ce 2016 a fost cel mai bun. În perioada 2013-2017 Cetelem România a obţinut un câştig cumulat de peste 245 milioane de lei.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 13.07.2018

 
Cuvinte cheie:
Cetelem
, bnp paribas
, franta
, profit
, detinut
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide