Bănci și Asigurări

Cine conduce compania de asigurări Euroins după ieşirea de sub administrarea Fondului de Garantare a Asiguraţilor

Cine conduce compania de asigurări Euroins după...

Autor: Mircea Nica

14.04.2020, 08:45 788

♦ Boardul Euroins este format în prezent din 3 membri, Coleta Chiriţă Mihaela, Jeroen van Leeuwen şi preşedintele Kiril Boshov, care şi-a păstrat funcţia ♦ Euroins România a trecut sub administrarea temporară a Fondului de Garantare a Asiguraţilor în luna februarie pentru o perioadă limitată de timp până la numirea noului consiliu de administraţie.

Euroins România, companie de asigurări controlată de bulgarii de la Eurohold, are un nou Consiliu de Administraţie aprobat de Autoritatea de Supraveghere Finan­ciară (ASF), după ce la Adunarea Generală a Acţionarilor (AGA) a asigurătorului au fost aprobaţi doi noi membri, potrivit infor­maţiilor transmise de reprezentanţii Euroins la solicitarea ZF.

În cadrul AGA Euroins România, care a avut loc pe 16 martie 2020, societatea a avut pe ordinea de zi aprobarea doi noi membri pentru Consiliul de Administraţie, respectiv Coleta Chiriţă Mihaela şi Jeroen Van Leeuwen, potrivit informaţiilor publicate în Monitorul Oficial din luna februarie.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO