Bănci și Asigurări

Cine este promovat în BNR primeşte o creştere salarială de 10-15%

Cine este promovat în BNR primeşte o creştere...

Autor: Mircea Nica

04.04.2022, 00:07 1522

Promovarea internă în cadrul BNR poate aduce o creştere salarială de cel puţin 10%, pe lângă cele 14,6 sa­larii oferite angajaţilor pe an, 2,6 salarii fiind primele pe care instituţia le acordă salariaţilor în locul bonurilor de masă sau abonamentelor plătite la săli de fitness, a spus Mugur Tolici, director resurse umane al BNR, în cadrul emisiunii de business ZF Live.

“La o promovare internă de regulă se câştigă cel puţin 10% în plus. Există şi situaţii în care postul pe care a promovat în zona respectivă de salarizare înseamnă mai mult decât 10%, dar în general 10-15% se obţine la o promovare. Avem beneficii care sunt acordate salariaţilor, inclusiv prime, care sunt în cuantum de 2,6 sa­larii pe an, dar în afara lor nu avem bonuri de masă sau abonamente plătite la săli de fitness”, a explicat Mugur Tolici.

El a mai spus că abordarea BNR cu privire la salariu este că reprezintă o componentă dintr-un pachet total de remunerare, iar banca încearcă să-i atragă pe cei mai buni din piaţă exclusiv prin acest instrument, oferind cel mai mare salariu comparativ cu alte instituţii.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO