Bănci și Asigurări

Citi a relocat cei 200 de angajaţi din Bucureşti într-un nou sediu, în clădirea de birouri Ţiriac Towers, în apropiere de Piaţa Victoriei

Citi a relocat cei 200 de angajaţi din Bucureşti...

Autor: Roxana Rosu

11.01.2023, 10:51 413

Citi şi-a relocat cei 200 de angajaţi din Bucureşti într-un nou sediu, în clădirea de birouri Ţiriac Towers, în apropiere de Piaţa Victoriei, noul spaţiu acomodând mai bine modul de lucru hibrid al echipei.

„La Citi suntem pe un traseu clar către Net Zero în ceea ce priveşte emisiile de dioxid de carbon din operaţiunile proprii până în 2030. Noul nostru sediu din Bucureşti este un pas important, deoarece îmbină cele mai noi tehnologii pentru managementul performanţei resurselor, cu accent pe confortul la locul de muncă. Noua clădire oferă echipei noastre de aproximativ 200 de angajaţi un spaţiu multifuncţional pentru moduri de lucru moderne, flexibile şi hibride, spaţiu pentru creativitate, colaborare, dar şi spaţii pentru lucru individual”, spune Samir Karia, Citi Country Officer pentru România într-un comunicat.

Ţiriac Towers asigură chiriaşilor şi staţii de încărcare pentru vehicule electrice, plus spaţiu pentru parcarea bicicletelor.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
Cele mai citite ştiri
AFACERI DE LA ZERO