Bănci și Asigurări

CITR, lichidatorul judiciar al City Insurance, a obţinut prelungirea termenelor pentru creditorii companiei, la care aceştia pot depune cererile de recuperare a datoriilor, de pe 28 martie, până pe 11 aprilie 2022

Paul Dieter Cîrlănaru, CEO al CITR

Paul Dieter Cîrlănaru, CEO al CITR

Autor: Mircea Nica

28.03.2022, 00:05 218

♦ Paul Dieter Cîrlănaru, CEO CITR: Falimentul City Insurance este cu siguranţă cel mai mare de pe piaţa asigurărilor din România şi probabil cel mai complex faliment al unei companii româneşti de până în prezent.

CITR, parte a Impetum Group, care a fost desemnat lichidatorul judiciar în falimentul City Insurance, a obţinut în instanţă prelungirea mai multor termene care vin în sprijinul tuturor cre­dito­rilor companiei, care îşi pot astfel depune ce­rerile pentru recuperarea da­toriilor până la data de 11 aprilie 2022, potrivit infor­maţiilor transmise de reprezentanţii companiei.

„Falimentul City Insurance este cu siguranţă cel mai mare de pe piaţa asigurărilor din România şi probabil cel mai complex faliment al unei companii româneşti de până în pre­zent. De la preluarea mandatului ca urmare a deciziei Tribunalului, efortu­ri­le noastre s-au concentrat asupra gestionării efectelor negative şi contribuim la asigurarea unei tranziţii cât mai line într-o piaţă în care cel mai mare asigurător, cu o cotă de piaţă peste 43% a dispărut şi a lăsat în urmă multiple efecte“ a spus Paul Dieter Cîrlănaru, CEO al CITR.

„Echipa CITR care ges­tionează cu succes această comple­xitate a venit în întâmpinarea nevoii suplimentare de timp a creditorilor şi a obţinut extinderea termenelor legale, pentru ca toţi cei impactaţi de acest faliment să aibă suficient timp pentru a depune cererile de înscriere la masa credală“ a mai spus el.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO