Bănci și Asigurări

City Insurance, Onix Asigurări şi Euroins au pierdut procese în faţa ASF în primă instanţă. Curtea de Apel Bucureşti a dat câştig de cauză ASF în toate cele trei litigii

City Insurance, Onix Asigurări şi Euroins au pierdut...

Autor: Mircea Nica

12.11.2020, 00:05 220

♦ Pe de altă parte, ASF a şi pierdut procese în primă instanţă, un exemplu fiind cel al lui Mihnea Tobescu, directorul general al Euroins, pentru care Curtea de Apel Bucureşti a admis cererea de suspendare a deciziei ASF.

Autoritatea de Supraveghere Financiară (ASF) a transmis că a câştigat trei litigii, în primă in­stan­ţă, împotriva City Insurance, cel mai mare asi­gurător din piaţă, Onix Asigurări şi Euroins România, potrivit informaţiilor transmise de reprezentanţii ASF.

„Curtea de Apel Bucureşti a respins ca ne­fon­dată cererea formulată de City Insurance (…), în ba­za căreia societatea de asigurare a solicitat in­stan­ţei de judecată să oblige Autoritatea să emită un aviz prin care să admită cererea de compensare a creanţelor Societăţii Asigurarea - Reasigurarea Astra cu cele ale societăţii City Insurance. Totodată, City Insurance a solicitat şi anularea avi­zului emis de ASF de respingere a cererii de avi­zare a com­pen­să­rii creanţelor societăţii de asi­gurare City In­su­rance cu creanţele societăţii Astra“, a transmis ASF.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO