Bănci și Asigurări

Clienţii Mobexpert pot cumpăra mobila în rate fără dobândă printr-un card de cumpărături lansat de producătorul şi retailerul de mobilier cu Alpha Bank România

Clienţii Mobexpert pot cumpăra mobila în rate fără...

Autor: Roxana Rosu

29.07.2022, 00:03 103

Clienţii magazinelor Mobexpert pot cumpăra acum în rate fără dobândă, inclusiv pentru achiziţiile făcute online, prin intermediul unui card de cumpărături co-branded, lansat de producătorul şi retailerul de mobilier împreună cu Alpha Bank România.

În plus, clienţii au 50% discount la tariful serviciilor de transport şi montaj. „Lansarea Mobexpert Credit Card face parte din strategia noastră de extindere a ofertei actuale de servicii de finanţare.

În colaborare cu partenerii noştri de încredere, Alpha Bank şi Mastercard, am dezvoltat un nou produs, cardul de credit co-branded, cu scopul de o oferi cele mai avantajoase condiţii de achiziţie în cadrul magazinelor Mobexpert. Am observat în ultimul an interesul crescut al clienţilor noştri pentru achiziţii prin programele de creditare", a declarat Adelina Badea, CEO al Mobexpert.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO