Bănci și Asigurări

Clienţii ProCredit pot retrage bani, cu 0,2% comision, de la ATM-urile Euronet

Foto: Silviu Matei

Foto: Silviu Matei

Autor: Ciprian Botea

10.07.2014, 00:00 440

Deţinătorii de carduri emise de ProCredit, o bancă de talie redusă specializată pe nişa microîntreprinderilor şi a producătorilor agricoli, pot retrage numerar de la cele 400 de ATM-uri ale procesatorului de plăţi Euronet fără costuri suplimentare. Comisionul de retragere numerar este de 0,2% din suma retrasă, la fel ca în cazul retragerilor de numerar de la ATM-urile ProCredit.

Anterior, clienţii care retrăgeau numerar de la alte bănci, cu excepţia celor cu care banca avea convenţii de colaborare, plăteau un comision de 0,5% din sumă plus o taxă fixă de 2,5 lei.

La ATM-urile băncilor partenere (Volksbank, Banca Românească sau Piraeus) comisionul este de 0,5% plus 50 de bani. Euronet a preluat şi cele 26 de ATM-uri instalate de ProCredit în afara sucursalelor sale. Euronet şi-a dublat anul acesta reţeaua de ATM-uri după ce a achiziţionat 200 de terminale de la Carpatica.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO