Bănci și Asigurări

Codurile CAEN ale brokerilor de asigurări au fost incluse în proiectul de lege prin care se modifică programul IMM Invest şi în proiectul privind fondurile primite de la UE pentru firmele afectate de pandemie

Codurile CAEN ale brokerilor de asigurări au fost...

Autor: Mircea Nica

01.12.2020, 09:15 274

Proiectele de lege completate cu amendamentele prin care s-au inclus codurile CAEN ale societăţilor de brokeraj în asigurări au fost votate în luna noiembrie, susţine Iulius Marian Firczak, deputat, membru în Comisia pentru buget, finanţe şi bănci din Camera Deputaţilor.

Codurile CAEN ale societăţilor de brokeraj în asigurări au fost incluse în proiectul de lege privind modifi­carea programului IMM Invest, dar şi în proiectul de lege care aprobă ordonanţa prin care se dau fonduri primite de la Uniunea Europeană companiilor afectate de pandemie, a spus în cadrul unei videoconferinţe Iulius Marian Firczak, deputat în Camera Deputaţilor, membru în Comisia pentru buget, finanţe şi bănci.

„În mandatul care se încheie acum avem câteva proiecte care au ajuns la finalitate. Printre acestea, este pro­iectul de lege care vizează programul IMM Invest. Am reuşit să cuprindem şi codurile CAEN ale brokerilor de asigurare şi mai nou, în proiectul de lege care aprobă ordonanţa prin care se dau fonduri companiilor afectate de COVID, avem incluse şi codurile CAEN ale brokerilor“, a spus Iulius Marian Firczak.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO