Bănci și Asigurări

Compania de asigurări Allianz-Ţiriac îşi mută sediul central şi va ocupa trei etaje în noua clădire de birouri Ţiriac Tower, din Piaţa Victoriei

Compania de asigurări Allianz-Ţiriac îşi mută sediul...

Autor: Roxana Rosu

25.08.2021, 11:22 798

 

 

 

Compania de asigurări Allianz-Ţiriac a semnat contractul de închiriere pentru a-şi muta sediul central în clădirea Ţiriac Tower, amplasată în Piaţa Victoriei, unde va ocupa trei etaje şi o suprafaţă totală de 4.640 metri pătraţi.

De asemenea, la parterul clădirii Ţiriac Tower va exista un concept store Allianz-Ţiriac, dedicat publicului.

„De regulă, o casă nouă marchează noi începuturi. Pentru Allianz-Ţiriac, mutarea reprezintă intrarea într-o nouă etapă de dezvoltare, care aduce mai multă flexibilitate pentru angajaţii, clienţii şi partenerii noştri. Odată cu relocarea sediului central vom permanentiza un nou mod de lucru în Allianz-Ţiriac, care îmbină avantajele desfăşurării activităţii de la birou cu beneficiile muncii de la distanţă. Noile spaţii şi facilităţile moderne puse la dispoziţie de Ţiriac Tower, o construcţie modernă din centrul Bucureştiului, au rolul de a conecta angajaţii şi de a încuraja inovaţia şi colaborarea eficientă. Aşteptăm cu entuziasm această nouă etapă care demonstrează angajamentul Allianz-Ţiriac pentru un viitor mai bun, mai sustenabil, în care punem pe primul loc bunăstarea oamenilor”, a declarat Virgil Şoncutean, CEO Allianz-Ţiriac.

Clădirea de birouri Ţiriac Tower, dezvoltată de Ţiriac Imobiliare, parte a Grupului Ţiriac, are un grad de ocupare de 75%, înainte de darea în folosinţă. Clădirea are o suprafaţă totală construită de 30.969 metri pătraţi, dintre care 16.472 mp de birouri moderne de clasa A închiriabile, dispuse pe 12 etaje si parter.

Adiţional spaţiilor de lucru şi comerciale, noua clădire oferă o zonă subterană cu 5 niveluri, 259 de locuri de parcare, multiple standuri pentru biciclete, duşuri şi vestiare, staţii de alimentare pentru maşinile electrice, precum şi aproximativ 700 metri pătraţi de terase verzi.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO