Bănci și Asigurări

Compania de audit şi consultanţă TPA îşi extinde echipa de conducere pe plan local şi o promovează ca partener pe Daniela Zar

Daniela Zar

Daniela Zar

Autor: Cristina Bellu

27.01.2020, 12:54 153

Compania de audit şi consultanţă TPA România anunţă extinderea echipei de conducere prin promovarea Danielei Zar în poziţia de partener coordonator al departamentului de impozite şi taxe.

Instituţia ajunge astfel la un număr de zece parteneri în cele birourile din Bucureşti şi Cluj-Napoca, echipa fiind completată de peste 160 de colegi din departamentele de taxe, audit, consultanţă, contabilitate şi fonduri europene.

Daniela Zar are o experienţă de peste 15 ani în domeniul consultanţei fiscale şi a făcut parte începând cu 2004 din mai multe echipe puternice din piaţa locală, atât parte a unor grupuri internaţionale de consultanţă şi audit, cât şi din echipe locale de taxe.

Ea a gestionat în ultimii 15 ani numeroase proiecte complexe, inclusiv fuziuni & achiziţii, revizuiri fiscale, restructurări de afaceri şi a oferit asistenţă clienţilor in cadrul inspectiilor fiscale desfăşurate de autorităţi.

Daniela Zar s-a alăturat TPA România în 2014 în funcţia de senior tax manager şi a ajuns ulterior să coordoneze departamentul de impozite şi taxe al firmei de consultanţă şi audit.

Ea este membră a Asociaţiei Experţilor Contabili Certificaţi (ACCA), Marea Britanie, din 2009, iar din anul 2010 a devenit membră a Camerei Consultanţilor Fiscali din România.

Grupul TPA este unul dintre cei mai importanţi furnizori de servicii de consultanţă fiscală şi audit din Europa Centrală şi de Sud-Est cu birouri în Albania, Austria, Bulgaria, Croaţia, Republica Cehă, Ungaria, Polonia, România, Serbia, Muntenegru, Slovacia şi Slovenia.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO