Bănci și Asigurări

Compania fintech londoneză Ebury îşi deschide primul birou în România. Johan Gabriels, fost RBS Bank şi Carpatica va fi şef

Compania fintech londoneză Ebury îşi deschide primul...

Autor: Mediafax

16.03.2018, 00:00 760

Compania fintech Ebury - Londra, , specializată în plăţi transfrontaliere şi credite pentru dezvoltare, îşi deschide primul birou în România. Biroul de la Bucureşti al Ebury urmează să fie condus de către Johan Gabriels. 

Belgianul Johan Gabriels, care a lucrat timp de aproximativ şapte ani în sectorul financiar românesc, fiind CEO la Banca Comercială Carpatica şi la RBS România, devenea în 2016 şeful Moneycorp, o companie specializată în plăţi internaţionale şi schimburi valutare care şi-a deschis sucursală în România.

Biroul deschis în România de compania fintech Ebury este cel de-al 15-lea lansat de companie în 13 ţări de pe trei continente în ultimii 5 ani. Ebury intenţionează să deschidă până la 10 birouri noi la nivel global şi să atingă 1.000 de angajaţi până la sfârşitul anului curent. În prezent compania are în jur de 650 de angajaţi.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO