Companii cu circa 120.000 de angajaţi au cumpărat asigurări de sănătate prin intermediul brokerului Marsh

6 apr 2018 Autor: Anelis Baciu

Aproximativ 120.000 de angajaţi din România au o asigurare de sănătate achiziţionată de companiile unde lucrează prin intermediul brokerului Marsh, cel mai mare intermediar din piaţa de asigurări corporate. Brokerul nu a oferit detalii cu privire la companiile pentru care a intermediat poliţe de sănătate, însă potrivit informaţiilor din piaţă companii precum OMV, Carrefour, Rompetrol şi Dacia sunt clienţi ai Marsh România.

La finalul anului trecut existau în piaţa din România circa 270.000 de contracte de asigurare de sănătate, potrivit datelor ASF. Cea mai mare parte a acestora fiind achiziţionate de companii pentru angajaţi şi oferite ca beneficiu extrasalarial.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 06.04.2018

 
Cuvinte cheie:
companii
, broker
, angajati
, asigurari de sanatate
, cumparare
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide