Bănci și Asigurări

Companiile româneşti Cris-Tim şi TSG euroShell card Agent au fost incluse în programul de dezvoltare a afacerilor derulat de UniCredit şi bursa din Londra

Companiile româneşti Cris-Tim şi TSG euroShell card...

Autor: Cristina Bellu

24.11.2017, 00:00 309

Elite UniCredit CEE Lounge, parteneriatul dezvoltat de UniCredit şi London Stock Exchange Group în vederea susţinerii dezvoltării afacerilor mici şi mijlocii din Europa Centrală şi de Est, urmează să includă 14 noi companii în iniţiativa sa menită să accelereze ritmul de creştere al companiilor cu potenţial. Pe listă se află şi două companii din România, respectiv producătorul de mezeluri Cris-Tim şi TSG euroShell card Agent.

„Această iniţiativă subliniază puternica noastră încredere în potenţialul celor mai ambiţioase companii mijlocii din Europa Centrală şi de Est şi ne ajută să le sprijinim în dezvoltarea modelelor de afaceri, stimulând astfel intrarea într-o nouă etapă de creştere“, explică Andrea Diamanti, head of UniCredit Corporate and Investment Banking and Private Banking pentru Europa Centrală şi de Est. Acesta menţionează că Elite aduce împreună companiile aflate într-un proces de creştere şi le oferă oportunitatea de a se inspira reciproc, de a face schimb de idei, de a împărtăşi cele mai bune practici şi de a identifica oportunităţi de afaceri reciproce. La programul de dezvoltare al afacerilor derulat de UniCredit au luat parte din 2012 până în prezent peste 250 de companii din Europa. În prezent există peste 1.000 de consilieri, companii şi investitori în cadrul programului.

Serviciile acestuia sunt concepute astfel încât să răspundă nevoilor individuale ale fiecărei companii selectate pentru UniCredit CEE Lounge, grupul UniCredit contribuind la modulele de instruire şi îndrumare, oferind în acelaşi timp acces la propriile servicii adaptate de suport. 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO