Conferinţa anuală a asigurătorilor. Tehnologia poate fi o ameninţare pentru asigurători. Clienţii vor fi mai bine echipaţi să prevină riscurile şi vor pune presiune pe tarife

8 dec 2017 Autor: Anelis Baciu

După primele şase luni din 2017 piaţa locală de asigurări a tras linie cu prime brute subscrise în valoare de 5 mld. lei, în creştere cu circa 8%.

Avansul tehnologic, despre care se discută frecevent în toate industriile ca despre o oportunitate de eficientizare a afacerilor şi de reducere a costurilor, ar putea reprezenta şi un risc pentru industria de asigurări, în condiţiile în care tehnologiile inovatoare îi vor ajuta pe clienţi să înţeleagă mai bine dimenisiunea riscurilor la care sunt expuşi şi totodată să le prevină.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 08.12.2017

 
Cuvinte cheie:
asiguratori
, asigurari
, crestere
, conferinta
, presiune
, piata
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide