Bănci și Asigurări

Cora încheie un parteneriat cu TBI Bank prin care permite clienţilor să plătească eşalonat produsele cumpărate

Cora încheie un parteneriat cu TBI Bank prin care...

Autor: Cristina Bellu

03.12.2021, 13:37 351

Lanţul de magazine Cora, prezent local cu zece hipermarketuri şi cu două magazine de mai mici dimensiuni, a semnat un parteneriat cu TBI Bank, finanţator de tip „cumpără acum, plăteşte mai târziu” (Buy now, Pay later), prin care permite clienţilor să plătească eşalonat produsele cumpărate.

Astfel, după ce aleg produsele pe care doresc să le cumpere, clienţii îşi pot finanţa achiziţia prin completarea unui formular la punctul de vânzare TBI. Clienţii au, de asemenea, opţiunea de a continua procesul online dacă doresc să finalizeze achiziţia ulterior, transmit reprezentanţii TBI Bank.

"Serviciul este ideal pentru cei care vor să îşi modernizeze locuinţa prin achiziţionarea de mobilă sau electrocasnice, dar şi pentru tinerii care doresc un upgrade al soluţiilor IT pe care le deţin, cum ar fi un laptop sau un smartphone de ultimă generaţie”, spune Marilena Cȋrsteanu, Marketing Omnicanal Manager la cora România.

Sub marca TBIPay, TBI este lider de piaţă pe segmentul Buy now, Pay later atât în Bulgaria, cât şi în România.

„O abordare orientată spre viitor este crucială atunci când vine vorba de asigurarea unei experienţe de cumpărare personalizate, digitale şi atractive", consideră Ionuţ Sabadac, VP Merchant Solutions în cadrul TBI Bank.

TBIPay a ajuns în prezent la 11.000 de parteneri din diverse industrii, acoperind o gamă largă de servicii de la electronice şi bunuri de folosinţă îndelungată, produse de uz casnic şi auto şi până la servicii stomatologice şi medicale. În plus, TBI colaborează cu principalii retaileri din România şi din Bulgaria, precum şi cu furnizorul de servicii de plată PayU, a cărui ofertă de creditare sub marcă proprie este dezvoltată de TBI în cadrul unui parteneriat exclusiv

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO