Bănci și Asigurări

Corina Vasile, fost director de comunicare şi sustenabilitate la Raiffeisen Bank, devine director executiv al Asociaţiei Patronale a Industriei de Software şi Servicii

Corina Vasile

Corina Vasile

Autor: Roxana Rosu

13.12.2022, 00:03 196

Asociaţia Patronală a Industriei de Software şi Servicii (ANIS) are un nou director executiv, Corina Vasile preluând, începând de luna aceasta, mandatul de la Gabriela Mechea, care a condus asociaţia din ianuarie 2019. 

Corina Vasile are experienţă pe zona de comunicare corporativă, public affairs şi sustenabilitate, direcţii pe care le-a dezvoltat şi condus anterior la Raiffeisen Bank România. Este absolventă a unui Executive MBA la IEDC, Bled School of Management, Slovenia. Corina Vasile a lucrat timp de 20 de ani în cadrul Raiffeisen Bank, întâi ca director de comunicare şi PR, iar din 2021 în funcţia de Communications and Sustainability Director.

„Industria de IT&C este deja un contributor important în economia naţională (cu circa 7% din PIB), oferă un număr în creştere de locuri de muncă înalt calificate în România, contribuie la digitalizarea şi transformarea accelerată a companiilor din toate celelalte industrii, este un motor al inovaţiei în toate sectoarele economice, având astfel un rol esenţial în modernizarea şi dezvoltarea economică şi socială a României. ANIS, ca organizaţie patronală a industriei, reflectă diversitatea şi dinamismul acesteia, reprezentând companii membre din toate segmentele, de la start-up-uri, la IMM-uri, până la companii foarte mari“, spune Corina Vasile. ANIS a fost înfiinţată în anul 1998 şi reprezintă interesele companiilor IT româneşti. 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO