Bănci și Asigurări

Cosmin Angheluţă, Gothaer Asigurări: Gothaer şi-a majorat capitalul cu 5 mil. euro pentru a acoperi pierderile şi a menţine solvabilitatea la un nivel foarte confortabil

Cosmin Angheluţă, Gothaer Asigurări: Suntem foarte mulţumiţi de dezvoltarea PBS în 2021, deoarece am depăşit planul, cu o creştere de peste 10% faţă de anul 2020.

Cosmin Angheluţă, Gothaer Asigurări: Suntem foarte mulţumiţi de dezvoltarea PBS în 2021, deoarece am depăşit planul, cu o creştere de peste 10% faţă de anul 2020.

Autor: Mircea Nica

01.10.2021, 08:30 1427

♦ Gothaer Asigurări este într-un proces de achiziţie de către Allianz-Ţriac, tranzacţie anunţată în decembrie 2020 ♦ Până la finalizarea achiziţiei, cele două companii îşi continuă activitatea independent până la primirea tuturor aprobărilor necesare, ulterior Allianz-Ţiriac  urmând să integreze Gothaer în businessul său.

Gothaer, sucursala locală a gru­pului german cu acelaşi nume, a ope­rat o majorare de capital de 5 mil. euro pen­tru a acoperi pierderile şi pentru a men­ţine o rată de solvabilitate la un ni­vel confortabil pentru perioada ur­mă­toa­re, susţine Cosmin Angheluţă, direc­tor general adjunct & direc­tor exe­cu­­tiv vânzări la Gothaer Asigurări.

„Majorarea de capital a fost efectuată de Gothaer con­form planului pentru 2021 pentru a acoperi pierde­rile rea­li­zate şi preconizate ale Go­thaer Asi­gurări Reasigu­rări şi pen­tru a menţine rata de sol­vabilitate la un nivel foarte confor­tabil pentru perioada ur­mă­toa­re“, a declarat Cosmin Angheluţă pentru ZF.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO