Bănci și Asigurări

Credit Europe Bank a demarat în 30 iulie o anchetă privind dispariţia banilor din conturile unor clienţi

Credit Europe Bank a demarat în 30 iulie o anchetă privind dispariţia banilor din conturile unor clienţi
11.08.2010, 13:38 43

Credit Europe Bank a început, la 30 iulie, o anchetă internăpentru investigarea sesizărilor primite din partea unor clienţi,care au reclamat că le-au dispărut banii din conturile deschise lasucursala Braşov a instituţiei de credit, iar pe 5 august banca asesizat Parchetul, informează Mediafax.

"Cu privire la informaţiile apărute în presă referitoare ladispariţia unor sume de bani din conturile unor clienţi ai CreditEurope Bank Sucursala Braşov, vă aducem la cunoştinţă că în urmasesizărilor primite din partea unor clienţi ai sucursalei, în datade 30 iulie, am demarat o anchetă internă pentru investigareaplângerilor", se arată într-un comunicat al Credit Europe Bank.

Totodată, banca a sesizat, la 5 august, Parchetul de pe lângăJudecătoria Braşov pentru demararea cercetărilor.

"Cazul este investigat în acest moment de către Direcţia deInvestigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şiTerorism (DIICOT). Pentru a nu periclita rezultatele ancheteidesfăşurate de organele de cercetare penală, nu putem da mai multeinformaţii despre caz (...). În funcţie de rezultateleverificărilor, vom întreprinde demersurile necesare, astfel încât,în limitele impuse de lege, să nu fie păgubit niciun client căruialegea îi dă dreptate", se mai spune în comunicat.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO