Bănci și Asigurări

Credit ipotecar pentru liber-profesionisti

09.05.2008, 20:24 71

BRD-SocGen finanteaza proiecte de investitii petnru liber-profesionisti, fara sa solicite justificarea destinatiei sumelor prin imprumuturi cu garantii reale cu perioade de rambursare de pana la 20 de ani.
In functie de rezultatele financiare, clientii pot obtine sume de pana la un milion de lei pe o perioada de 20 ani, garantate cu bunuri imobile. Dobanzile la acest credit pornesc de la 10,5%, fiind fixe in primul an, iar incepand cu cel de-al doilea an de creditare, dobanzile sunt calculate in functie de indicele pietei monetare ROBOR.
Dupa ce in anii trecuti bancherii au luat in vizor piata finantarilor intreprinderilor mici si mijlocii, accentul se muta acum spre liber-profesionisti. Intrarea marilor jucatori aglomereaza o nisa destul de ingusta, pe care s-au concentrat inca de anii trecuti jucatori de talie mica, precum Libra Bank.
Prin creditul lansat ieri, BRD isi extinde oferta de finantari pentru liber-intreprinzatori, categorie care include avocati, notari, medici, experti contabili si contabili autorizati, arhitecti, auditori financiari, evaluatori, executori judecatoresti sau jurnalisti.
BRD - Groupe Societe Generale are active ce depasesc 11,5 miliarde euro. Banca are peste 2,4 milioane clienti si opereaza o retea de peste 800 de unitati. BRD are cea de-a doua capitalizare bursiera la BVB.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO