Bănci și Asigurări

Credite de consum 100% online de la BRD. Clienţii BRD pot lua credite de consum online de până la 130.000 de lei, pe cel mult 5 ani, dobânda fiind între 5,95% şi 16,1%. Clienţii cu veniturile într-un cont BRD: 10% reducere a dobânzii

Credite de consum 100% online de la BRD. Clienţii  BRD...

Autor: Claudia Medrega

12.10.2021, 00:05 2423

♦ Radu Topliceanu, director general adjunct al BRD pe retail: Le oferim clienţilor opţiunea să acceseze de la distanţă produse şi servicii BRD precum deschiderea unui cont curent şi achiziţia unui credit de nevoi personale ♦ Noii clienţi BRD nu mai trebuie să meargă la bancă pentru deschiderea unui pachet de cont curent.

BRD lansează două fluxuri integral on­line, pentru persoane fizice, legate de deschiderea unui pachet de cont curent (remote onboarding) pentru cei care nu sunt clienţi ai băncii, res­pectiv pentru acordarea de credite de consum în cazul clienţilor băncii, operaţiuni care erau posibile anterior doar fizic, în unităţile băncii.

Creditul acordat online se adre­sea­ză clienţilor existenţi, care au da­tele actualizate în sistemele băncii. Fluxul se derulează 100% online, iar banii se regăsesc în cont imediat după fina­lizarea procesului.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO