Bănci și Asigurări

Cum mai atrag asigurătorii clienţi: prin plata poliţelor în rate cu cardul de credit

Cum mai atrag asigurătorii clienţi: prin plata...

Autor: Anelis Baciu

16.09.2014, 00:00 180

Clienţii persoane fizice ai companiei de asigurări Gothaer care deţin un card de credit emis de Garanti Bank sau Credit Europe îşi pot achiziţiona asigurarea facultativă a locuinţei, poliţa de sănătate sau asigurarea Casco în rate, fară dobândă. Asigurătorul oferă clienţilor posibilitatea de a-şi plăti asiguararea în trei, şase, nouă sau 12 rate, oferta fiind valabilă până la finalul acestui an. Dobânda este zero doar dacă clientul îşi plăteşte rata lunară în perioada de graţie, în caz contrar intrând sub povara unor dobânzi anuale de aproape 30%.

Asigurările facultative a locuinţelor, poliţele Casco, asigurările de călătorie, asigurările de răspundere civilă se găsesc în gama de produse ale Gothaer care pot fi achiziţionate în rate. Plata în rate este disponibilă atât pentru asigurările cumpărate online, cât şi pentru poliţe achiziţionate direct de la sediile Gothaer. Şi Uniqa a avut o atfel de iniţiativă în trecut, asigurătorul oferind clienţilor posibilitatea de a-şi cumpăra poliţa auto obligatorie (RCA) în rate, fără dobândă prin intermediul cardului de credit Raiffeisen.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO