Bănci și Asigurări

Cum vrea Raiffeisen Bank să îşi promoveze noua aplicaţie Smart Mobile: Le oferă clienţilor o oră pe zi de schimb valutar la cursul BNR prin intermediul platformei

Cum vrea Raiffeisen Bank să îşi promoveze noua...

Autor: Alex Ciutacu

28.08.2019, 16:41 4222

Raiffesien Bank, una dintre cele mai mari bănci de pe piaţa locală, introduce Smart Hour – o ofertă în cadrul căruia clienţii pot timp de o oră pe zi, de luni până vineri, să beneficieze de schimb valutar la cursul BNR – în cadrul unor eforturi de a-şi promova noile aplicaţii de mobile banking şi internet banking, respectiv Smart Mobile şi Raiffeisen Online.

„ne dorim să le oferim clienţilor cât mai multe produse şi servicii care să fie potrivite stiluli lor de viaţă. Dincolo de plata ratelor în euro, clienţii noştri fac schimburi valutare lei-euro şi pentru cumpărături online sau pentru călătoriile pe care le fac în străinătate. Pot să vă spun că Smart Hour este doar unul dintre beneficiile pregătite în noile aplicaţii de mobile şi internet banking lansate anul acesta. Cu siguranţă vor mai urma şi altele”, spune Cătălin Munteanu, director executive Direcţia Clienţi Persoane Fizice, Raiffeisen Bank.

Pentru a putea face schimburi valutare la cursul BNR valabil la data efectuării schimbului, clienţii Raiffeisen Bank pot să acceseze Smart Mobile de pe smartphone-uri iOS sau Android sau Raiffeisen Online de pe desktop.

În noile aplicaţii de mobile şi internet banking, Smart Mobile şi Raiffeisen Online, clienţii Raiffeisen Bank pot face schimburi valutare leu-euro sau euro-leu la cursul BNR valabil la data efectuării schimbuli, pentru o oră, de la 10.00 la 11.00, de luni până vineri. În acest „Smart Hour” se pot schimba până la 1.500 euro pe zi, între conturile propria Raiffeisen Bank. Oferta băncii este valabilă doar până la 29 noiembrie 2019.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO