ZF Bankers Summit ’18

Dan Sandu, CEO, Intesa Sanpaolo Bank Romania: Vrem să creştem cu prioritate pe segmentul corporate. Încă nu ne uităm la creştere pe segmentul de retail

4 iul 2018 Autor: Cristina Bellu

Dan Sandu, CEO, Intesa Sanpaolo Bank Romania, prezent în cadrul evenimentului ZF Bankers Summit ’18 a spus că planurile de business ale instituţiei financiare vizează într-o primă etapă creşterea pe segmentul de corporate şi IMM-uri.

“Avem 70.000 de clienţi. Planul de creştere a businessului este cu prioritate către zona de corporate şi IMM-uri. Încă nu ne uităm la creştere pe segmentul de retail.”, a spus Dan Sandu.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

 
Cuvinte cheie:
Dan Sandu
, CEO
, Intesa Bank Romania
, summit
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide