Bănci și Asigurări

Daniel Zamfir susţine că nu îşi va depune candidatura pentru şefia ASF

Daniel Zamfir susţine că nu îşi va depune candidatura...

Autor: Mircea Nica

19.06.2020, 00:00 132

Daniel Zamfir, preşedintele Comisiei Economice din Senat, susţine că nu îşi va depune candidatura pentru funcţia de preşedinte al Autorităţii de Supraveghere Financiară (ASF), potrivit informaţiilor publicate pe contul său de Facebook.

„În ultimele luni, mai mulţi colegi, lideri importanţi ai partidului, m-au îndemnat să candidez pentru şefia ASF. A urmat susţinerea publică a opt asociaţii ale brokerilor, consumatorilor, transportatorilor, sindicatelor din asigurări. Zilele trecute l-am auzit însă pe preşedintele Ciolacu (şeful PSD- n.red.) declarându-şi public opţiunea pentru colegul Teodorovici. Nu am nimic a comenta dacă aceasta este opţiunea sinceră a preşedintelui partidului. Eu nu-mi voi depune candidatura pentru că n-am făcut o obsesie din ASF.“ Nicu Marcu, vicepreşedinte al Curţii de Conturi, este numele vehiculat pentru preşedenţia ASF de la finalul anului 2019. 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO