Bănci și Asigurări

Daniela Bodîrcă, CEO al UniCredit Leasing: Facilităm în premieră pentru clienţii care accesează soluţii de leasing înrolarea fără costuri pentru semnătura electronică

Daniela Bodîrcă, CEO al UniCredit Leasing: Prioritatea strategică a UniCredit în România rămâne digitalizarea serviciilor pe care le oferă pentru companii.

Daniela Bodîrcă, CEO al UniCredit Leasing: Prioritatea strategică a UniCredit în România rămâne digitalizarea serviciilor pe care le oferă pentru companii.

Autor: Claudia Medrega

14.05.2021, 00:05 320

UniCredit Leasing, cea mai mare companie de leasing din România, ofe­ră tuturor clienţilor companii posi­­bilitatea de a obţine semnătura elec­tronică calificată, devenind astfel pri­­ma societate de leasing din Româ­nia care sprijină cli­en­ţii în acest sens, iar înro­la­rea pen­tru certi­fi­cate elec­tro­­nice cali­fi­cate cu vala­bilitate de 3 luni este fa­ci­litată de firma de lea­sing fără cos­­turi su­pli­mentare pen­­tru client, po­­trivit in­for­­ma­ţi­ilor trans­­­mise de UniCredit.

Deţinerea acestor certifi­cate cali­­fi­cate permite semnarea rapidă a docu­mentaţiei contractuale folosind o semnatură electronică calificată emi­­să de un furnizor autorizat din Ro­mâ­nia. Facilitatea a fost dispo­ni­bilă ca proiect pilot la finalul anului 2020 şi va fi extinsă către  toate cate­goriile de clienţi persoane juridice în­cepând cu această săptămână, con­form UniCredit.

Procesul de semnare electronică cali­ficată în relaţia cu UniCredit Lea­sing este 100% online, putând fi utili­zat de către oricare client al firmei de leasing de oriunde s-ar afla.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO