Bănci și Asigurări

DB Global Technology, centrul de tehnologie al Deutsche Bank din Bucureşti, îşi majorează capitalul social cu 14,6 milioane euro pentru dezvoltarea afacerii

DB Global Technology, centrul de tehnologie al Deutsche...

Autor: Roxana Rosu

19.08.2019, 11:52 696

DB Global Technology, centrul de tehnologie al Deutsche Bank din Bucureşti, îşi majorează capitalul social cu 14,6 milioane euro pentru a finanţa dezvoltarea în continuare a afacerii pe plan local.

Centrul, lansat în urmă cu aproape 6 ani, are peste 900 de angajaţi şi colaboratori şi realizează aplicaţii financiare pentru platforma globală a băncii.

De la înfiinţare, DB Global Technology a derulat 700 de proiecte IT, cu o valoare globală de peste un miliard de euro, constând în soluţii inovatoare de tehnologie a informaţiei si aplicaţii software.

“Majorarea de capital este o confirmare a succesului echipei din Bucureşti, obţinut cu un efort admirabil de către colegii noştri. Modelul nostru de business a trecut testul timpului: suntem o echipă matură, aşezată, care realizează proiecte în avangarda industriei financiare internaţionale. Această majorare de capital arată că la DB Global Technology am atins două dimensiuni complementare: de a crea şi de a deveni. Proiectele noastre sunt inovatoare şi importante deoarece au impact asupra a milioane de oameni şi firme. În acelaşi timp oferim şansa fiecărui coleg al nostru să se realizeze profesional şi personal.  Vom continua investiţiile în ceea ce înseamnă un mediu de lucru plăcut: tehnologie, cursuri, ambianţă, iniţiativă personală, proiecte individuale, activităţi sociale şi de dezvoltare personală. Şi suntem gata să primim în acest mediu în continuare elita industriei de IT, cu care sa creştem împreuna pe termen lung”, a declarat Marian Popa, CEO al DB Global Technology.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO