Bănci și Asigurări

De toate pentru toţi în portofoliul de executări silite al BCR: de la stadionul din Târnăveni la un complex de vile de lângă pădurea Băneasa vândut cu 6,3 mil. euro

BCR vrea aproape 4 mil. lei pe stadionul din centrul municipiului Târnăveni, judeţul Mureş

BCR vrea aproape 4 mil. lei pe stadionul din centrul municipiului Târnăveni, judeţul Mureş

Autor: Razvan Voican

21.07.2014, 00:06 1310
BCR, cu un portofoliu de credite neperformante de peste 3 mld. euro, încearcă să accelereze procesul de vânzare a activelor executate silit şi a mărit numărul de oferte de pe site-ul propriu dedicat, cu un grad maxim de diversificare de la benzinării şi vile la ansambluri rezidenţiale, grajduri şi chiar un stadion şi o discotecă.
 
Banca vrea aproape 4 mil. lei pe stadionul din centrul municipiului Târnăveni, judeţul Mureş, cu suprafaţa desfăşurată de 13.928 mp, în cadrul unui proces de lichidare patrimonială. Împreună cu stadionul cu 5 tribune se vând o sală de popice şi una de volei. BCR a mai avut la vânzare un stadion sătesc tot din judeţul Mureş, însă acela nu mai apare în ofertă.
 
Unul dintre cele mai scumpe active imo­biliare postate pe site-ul de executări silite al BCR este ansamblul Melbourne Resi­dence, situat la 500 de metri de pădurea Băneasa, pe şoseaua Otopeni – Tunari, care este proiectat să cuprindă 8 vile cu 71 de apartamente cu patru camere. Deocamdată numai patru vile au un grad ridicat de finisare. Banca este dispusă să cedeze ansamblul în schimbul sumei de aproape 28 mil. lei.
 
La capitolul terenuri vândute prin executare silită iese în evidenţă un lot intravilan de 1.490 de metri pătraţi situat în oraşul Râmnicu Vâlcea, cu drum de acces şi pe care BCR vrea circa 22,3 mil. lei.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO