Deloitte: România va iniţia „primul val“ al schimbului automat de informaţii financiare cu alte ţări din 2017

22 oct 2015 Autor: Claudia Medrega

România, alături de alte peste 50 de state, va iniţia „primul val“ al schimbului automat de informaţii financiare începând cu septembrie 2017, urmând ca lista statelor şi juristicţiilor care aplică standardul pentru schimbul de informaţii financiare să se extindă din 2018, a declarat pentru ZF Dan Bădin, partener la Deloitte Tax.

Schimbul automat de informaţii financiare vizează veni­turile din investiţii (dobânzi, dividende, câştiguri de capi­tal) deţinute de contribuabili în conturile instituţiilor financiare.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 22.10.2015

 
Cuvinte cheie:
Deloitte
, financiar
, informatii
, schimb
, romania
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide