Bănci și Asigurări

Dezvoltatorul imobiliar STC Partners a obţinut o finanţare de 6 mil. euro de la Banca Transilvania pentru dezvoltarea primei faze a ansamblului rezidenţial Quartier Azuga, situat în zona Doamna Ghica

Dezvoltatorul imobiliar STC Partners a obţinut o...

Autor: Roxana Rosu

17.01.2023, 09:03 614

Dezvoltatorul imobiliar STC Partners a obţinut o finanţare de 6 mil. Euro de la Banca Transilvania pentru dezvoltarea primei faze a ansamblului rezidenţial Quartier Azuga, situat în zona Doamna Ghica, etapă care va fi finalizată în prima jumătate a anului 2024.

Prima fază a proiectului va cuprinde două clădiri cu un număr total de 93 de apartamente, de la studiouri duble la apartamente cu 4 camere, printre care şi apartamente cu grădină sau penthouse-uri.

Faza a doua a proiectului are ca termen de finalizare prima parte a anului 2025.

“Finanţarea obţinută ne oferă o şi mai mare încredere în piaţa în care activăm, şi nu numai, pentru că acestea sunt semnale pozitive pentru întreaga economie. De asemenea, parteneriatul semnat cu Banca Transilvania ne confirmă din nou calitatea ansamblului rezidenţial pe care urmează să îl livrăm şi reprezintă o oportunitate excelentă pentru viitorii rezidenţi Quartier Azuga să beneficieze oferte personalizate de credite ipotecare prin Banca Transilvania”, spune Adi Steiner, Managing Partner, STC Partners.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO